Toksits

Hur ofta går man på en sittning iklädd shorts och gummistövlar? Kanske ännu en sak i listan över sakeer som bara händer på chalmers...

Kvällens sittning bjöd på:

  • sexrätters middag (tokigt...)
  • konstiga kläder (tokigt)
  • sittning i trappa (tokigt!)
  • Luciasång som spontangyckel (Tokigt?)
  • Twister med halvnakna killar (Tokigt!!!)
  • Krampjätt (Mysigt!)
  • Lekar (Kul)
  • Roterande toastning (heltokigt)
Och en massa annat kul förstås!

Pubrunda, aspning...

Livet fylls på i en alarmerande hastighet. Aspning tar tid. Kommer inte att få sova förrän på lördag morgon. ojoj... Inte bra. Måste hinna plugga lite matte också, så att jag inte hamnar för mycket back. För att inte tala om den förbannade programmeringen. Någon som vill förklara Java för mig? Inte?!

Tillbaka på Chalmers

Fast just nu har jag inte så äckligt mycket att göra som jag brukar ha. Idag slår jag bara ihjäl ett antal timmar i DD för att jag har rep ikväll och itne orkar cykla hem nu. Imorgon får jag nog börja med mina programmeringslabbar, och på onsdag är det EP. Igen! Onsdag är dessutom Asplunch, torsdag är pubrunda, fredag är DuP och lördag är FestU.

Om nån är nyfiken på sånt kommer jag nog hem nästa helg (alltså 6-8nov). Nån som vill ses?!

Höstlov

Fyra hela kvällar utan pluggångest i rad får en verkligen att undra hur man fick tiden att gå innan. Det händer ju ingenting, man bara dödar tid. Och nu måste vi vänta ett antal veckor på att få tillbaka de gudsförgätna tentorna. Vågar man ens hoppas på att ha lyckats klara en trea i båda kurserna?! Hade ju varit trevligt med jullov, men det är nog att hoppas på föör mycket.

Imorgon börjar ny läsperiod. Programmering, fysik och matematisk analys står på schemat de kommande veckorna. Men, som en liten ljusglimt i tillvaron, är det även nollk-aspning. Kan ju bli riktigt roligt, elller hur?

Jag kan också

Namn: Anna
Smeknamn: Anna-panna, Sarwe, Sarvis, Anny (nej, det får ni inte kalla mig)...
Piercingar: Hål i öronen...
Tatueringar: Nej, inte än 
Längd: 1.70
Skostorlek: 37.5/38.5
Hårfärg: Ljusbrun/Blond
Är du kär i någon: kan jag inte påstå att jag är...
Tänker du på självmord: Nej
Dricker du: Ibland.
Röker du: Nej
Vilket shampoo använder du: Elvital nutri-gloss
Vilken parfym använder du: Mexx - Fly High
Vad är du rädd för: Många saker. Ensamhet framför allt.
Gillar du att tvätta: Bara när man slipper ha dåligt samvete för att inte plugga


Din första
Operation:
Aldrig opererats på riktigt. Bara plockat ut en nål ur fingret, men då var jag vaken...
Första piercingen: 12 år, tror jag
Första priset: Länge sen, komemr faktiskt inte ihåg
Första sporten du började med: Ridsport. Simning om simskola räknas
Första husdjuret: Aldrig haft nåt
Första semestern: Vad jag kan minnas: Gotland när jag var 5
Första konserten: Minns inte


Just nu
Äter du:
Ingenting
Dricker du: Mjölk
Ska du : Döda lite tid, sen sova utan att drömma mardrömmar om gränsvärden
Lyssnar du på: Queen
Väntar du på: Ingenting
Tittar du på: Skärmen
Har på du på dig: Svart linne, mjuksibyxor, trosor

Din framtid
Barn:
Ja
Giftemål: Ja, förhoppningsvis
Karriär: Ja, inom teknik eller forskning. (Rädda världen, ni vet)


Har du någonsin
Tappat bort glasögon/linser: Nej
Brutit ett ben: Nej
Rymt hemifrån: Nej
Röntgats: Ja
Gråtit när någon dött: Ja


Tror du på
Gud:
Lite
Mirakel: Nej
Aliens: Små gröna män finns inte, men vad är sannolikheten för att det inte finns liv på andra planeter?
Magi: Vissa sorter...
Himlen: Jag hoppas...
Tomten: Tyvärr inte
Änglar: Ja. De finns överallt


Senaste
Film du hyrde:
Minns inte. Säkert nån romantisk komedi som jag såg med mamma
Film du köpte: Hogfather
Låten du lyssnade på: Queen-headlong
Låten du laddade ner: Länge sen...


Bloggtorka

Det blir ju inte så mycket uppdateringar när man pluggar typ alla vakna timmar på ett dygn. Tenta imorgon. Kommer aldrig gå bra. Åt helvete med "kugghjulets" envariabelanalys. Det är dock inte vi som kallar honom så, utan gamble på elektro, men i alla fall; Det ligger något i det namnet.

Hur som helst; Jag har lyssnat mycket på Queen när jag har pluggat. Takten och rytmen stämmer perfekt när man räknar. Hittade en låt som passar perfekt för hur man känner sig dagen innan en assvår mattetenta.



Passande, eller hur?

Födelsedag so far...

Idag har jag "firat"" med fyra timmar Bernhard-spam på tavlan. Gudar skymning! Denna tentan går åt skogen. 20 av 60 poäng verkar helt vansinnigt mycket.


Hur som helst: Jag har fått två presenter idag: En från Malin och Sara (ganska oväntat) och en från Stella. Överraskande nog fick jag böcker. Passar ju till mig...

Nu ska det bakas kaka, för kusinerna kommer i kväll... Kladdkaka kan man ju inte ens misslyckas med i min efterblivna ugn.

Och Stella: Jag saknar dig också. Kom när du kan. Du är alltid välkommen!

Varför?

Hur kan man över huvudtaget tycka att det är okej att plugga sex timmar efter sista föreläsningen när den slutar tre? Sitter fortfarande i skolan, är hungrig och försöker ta roten ur ett komplext tal.

Det blir ju inte bättre av att veta att sin födelsedag komemr man att spendera med att plugga, baka en kaka och plugga lite till. Jag tänker i alla fall köra på fancy-friday (nån som är på?!) och ha både klänning och chalmersmössa på mig. Även om det ska snöa (för det ska det...). Så det så!

Ska försöka få nån att ta en bild på mig med mössan på, så att ni kan få se hur fin den är. Annars har jag ju "bara" fyra timmar bernhard imorgon, så jag kommer nog till och med ha tid att baka en kaka till kusinerna som kommer och hälsar på. (Varför ska man fylla år i lv7 när man inte har tid?!). Hade velat gå på dupen, men det får väl bli en annan gång...

Tidigt hemma

Och det betyder att jag bloggar. Tjoho! Dock blir det (i vanlig ordning) ett kort-kort inlägg. Kom hem för tio minuter sedan. Nu ska det pliggas integraler i två timmar, sen matlagning, och mer matte. Vilket liv man lever...

Lördagar

Spenderar chalmerister med att plugga. Jag har pluggat matte från tio till nio idag. Och det var nog för mycket; nu snurrar det bara. Den här tentan kommer gå käpprätt nånstans dit det aldrig snöar. Tur att det finns omtentor. Synd bara att jag inte kommer få nåt jullov på det här sättet...

Fredag

Är ännu en dag man spenderar i sin helhet på Chalmers. Har pluggat matte och skrivit rapport nu på eftermiddagen, Och ikväll är det DuP, så jag kommer inte plugga till tio ikväll (jubel!)

Livet är värdelöst

Jag vet att man är smart bara man kommer in på F, men just nu undrar jag vad jag har gett mig in på. Jag känner att jag har pluggat för lite när jag har suttit i skolan och hemma typ tills nu med en timmes avbrott. Jag behöver moraliskt stöd! Det känns bara lite hopplöst när man inte kommer nånstans alls på flera timmars räkning. Det är ju så att man vill gråta när man sitter med en derivata i en timme och inte ens lyckas få den att vara i näärheten av rätt!


Nu är jag Chalmerist på riktigt!

Idag tog jag mina första poäng. Yay for me!!! Nu får jag ha mössan på mig när jag vill. Kanske ska ha den på mig på fredag för att fira... Nån som är med på "fancy friday" komplett med mössor?!

Helgen hemma

Det var trevligt att vara hemma-hemma i helgen. Hann inte plugga så mycket som jag hade velat dock, men det får lösa sig. Någon som vill hjälpa mig med gränsvärden?! Fattar inte riktigt...

Däremot sydde jag en långklänning och shoppade med mamma. Och hälsade på på simtävling i Lödde. Superkul att träffa folket! Men jag saknar simningen så otroligt mycket...

RSS 2.0