Vad ska man göra?!

Hur gör man när känslorna för den man är tillsammans med har svalnat men man vill ha kvar den personen som en vän? Vad säger man för att inte krossa någons hjärta när man vill ta en paus?

Jag behöver hitta mig själv igen. Jag insåg precis att jag har varit tillsammans med Kristian sen vi var 16. Det är så länge, och jag vet knappt vem jag är utan honom. Samtidigt känner jag på mig att det inte kommer att hålla för alltid mellan oss. Jag tror knappt ens att det håller i ett par månader till. Vad ska jag göra? Det känns som om jag behöver ett avbrott. Få vara singel ett tag och slippa att ha dåligt samvete för att jag sitter hemma och pluggar (vilket jag ju trots allt måste göra!) Hade varit skänt att bara få vara jag ett tag, inte nån som nån annan vill att jag ska vara.

Någon som känner igen sig pch kan ge ett gott råd?

Sverigeturnén

Så var man hemma igen då... det kostar på att inte vara hemma på nästan två veckor. Gud vad jag har saknat min säng!

Vi började med att åka till min morfar i Kvänum (utanför Skara) där vi firade jul med både morfar och farfar. Vi tyckte inte att "gubbarna" skulle vara ensamma på julafton, och eftersom morfar lille inte kan åka bil så lålngt kunde han inte åka till mina kusiner i Göteborg eller till min farfar, så vi satte farfar på ett tåg och firade jul allihopa tillsammans. Väldigt trevligt blev det, inte så stressat som när kusinerna är med.

På annandagen bar det av till Lindesberg med farfar i bilen. Vi var ju tvungna att få hem honom på nåt sätt, så vi åkte med allihopa och stannade några dagar. Tyvärr är det dyrt att vara i Linde, det finns alldeles för många bra klädaffärer. Man kommer alltid hem med en massa fint i sina påsar från den obligatoriska shoppingrundan. I år blev det två tröjor, två klänningar och en kofta. Nu får Anna snåla i en månad (snyft)!

Sen var det dags för ett besök hos kompisarna i Västerås. Lisa var sjuk, men man kan ju ha trevligt ändå. Vi spenderade halva tiden med att förbereda för stoor nyårsfest och halva med att slappa och spela det underbara sällskapsspelet rail. På nyårsafton kom alla de andra gästerna, så vi blev 26 stycken (tror jag). Fondue åts som vanligt efter att vi druckit i oss en del bål. Nackdelen (eller fördelen) med att vara på samma ställe som sina föräldrar är att man inte kan få i sig särskilt mycket alkohol. Bålen var hus som helst supergod (koncentrerad tranbärsnånting, kolsyrat vatten, apelsinjuice och vodka). efter lite efterrätt (vit chokladmousse) blev det en massa fyrverkerier. (bilder kommer senare) och sen skulle allihopa tränga in sig i samma nhus för att spva. Vilken tur att huset var stort. Vi var "bara" tre som sov i ett rum!

I går åkte vi hem igen. Inte kul att sitta i en bil i sju timmar (det gör ont i rumpan och benen somnar=blä!).

Lärdomar jag dragit av årets turné:
  • Det är för kallt för löpträäning när det är 5 minusgrader (ja, jag var ute och sprang när det var så kallt!)
  • Man får plats många i huset på hustahöjden.
  • Luftmadrasser är obekväma
  • Jag saknar mina kompisar när jag inte får träffa dem på två veckor.

RSS 2.0